Kuskus: Rychlé a chutné recepty pro každou ženu

Kuskus s kari a zeleninou

Jednoduchá příprava a skvělá chuť jsou hlavními přednostmi tohoto pokrmu. Pro dosažení nejlepšího výsledku doporučujeme použít čínskou zeleninu, kari koření a samozřejmě kuskus. Zeleninu opékejte na pánvi, dokud není dostatečně měkká. Na závěr ji dochuťte sojovou omáčkou, která jí dodá skvělou chuť.

Příprava kuskusu je také velmi snadná. Před tím, než ho zalijete vodou, promíchejte ho s trochou kari koření. Jakmile je kuskus hotový, nasypte ho do pánve k zelenině, promíchejte a servírujte. Celý proces můžete mít hotový za necelých třicet minut.

Kuskus s kuřecím masem

Tradiční jídlo, kde kuskus slouží jako příloha, je skvělou volbou pro rychlou a chutnou večeři. Kromě kuskusu potřebujete pouze kuřecí maso a případně trochu zeleniny. Maso nakrájejte, osolte a opepřete, poté ho opékejte na pánvi.

Příprava kuskusu probíhá podle návodu. Zalijte ho horkou vodou a nechte odstát. Poté servírujte na talíř, přidejte kuřecí maso a případně i zeleninu. Dietní recepty z kuskusu jsou velmi jednoduché a mohou být hotové do dvaceti minut.